Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2020 21:31 - корона, калпак и.....гайда
Автор: izpitatel Категория: Технологии   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Докато чакам да се появи нещо ново и значимо във връзка с акумулирането на енергия от ВЕИ, бяхме залети с новини за коронавируси. Обзет от скука, реших да приложа опита си от изпитания на парни котли, към изпитанието на вируси. Разликата е в мащаба, а приликата е, че при неграмотен подход са опасни. Много опасни. 
      За вируса:
       Изглед: казват, че приличал на корона. Лъжат !!! Разгледах снимки на вируса и короната на н.в. Елизабет ІІ. Вирусът ми прилича на морска мина или на гайда с няколко ручила.
        Действие:  Пробива защитата на организма. Здравите успяват да се възстановят, старите и болни от друго хора се разболяват тежко, а децата, с редки изключения, не реагират https://www.popmech.ru/science/557414-legkie-simptomy-koronavirusa-u-detey-obratnaya-storona/  
         Каква е разликата между децата и старците?  По литературни данни, детският организъм произвежда хормон на растежа. Има и други разлики, но в случая, за вируса не са важни.
         Извод: Хормонът на растежа  блокира действието на корона(мина, гайда)вируса и го обезврежда. Кратко проучване от сестра ми (металург), установи, че най - много хормон на растежа има в бройлерите. Особено се натрупва в трътките на бройлерите. 
         Решение: Гроздомицинът блокира входа, хормонът на растежа допълнително блокира проникналите вируси.

        Докато се ваксинирам с гроздомицин и замезвам с трътки на грил, си спомних един виц за най - простото решение.
        
        На един мъж, на члена му пораснали ръчички. Като се изправи, те се разперват и пречат. Отишъл на доктор и моли за помощ, защото жена му се изнервила. Докторът им сложил инжекции и казал, че до два дни те ще изсъхнат и паднат. След седмица мъжът идва отново - няма ефект. Докторът решил да ги отреже и казал, че до 10 дни всичко ще се оправи. След седмица идва отново - пораснали нови ръчички. Докторът дълго умувал и предложил да отреже целия член. Щом така регенерира, може да израстне нов, без ръчички.  Мъжът дълго умувал, но накрая се съгласил - и тъй нямал изход, жена му искала развод.
...........................
    След няколко години докторът случайно го срещнал. Мъжът водел за ръка едно дете и носел друго, по - малко. До него жена тика количка с бебе. Поздравили се и докторът попитал:
 - Тези деца твои ли са?
 - Да !
 - Значи ти порасна нов член? 
 - Да !  
 - И без ръчички?
 - Ааа, с ръчички, но му хванах цаката. Като стане, го блъскам силно на масата, той се хваща за главата, а аз използвам момента. Жената много се забавлява........
 

 А ние да ударим вируса и да се забавляваме.


Тагове:   вирус,   гайда,   корона,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: izpitatel
Категория: Технологии
Прочетен: 163031
Постинги: 67
Коментари: 33
Гласове: 109
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930